Neem contact met ons op:

 +31682056471

Over AKS

AKS Lifting Equipment B.V. is gespecialiseerd in de wereldwijde handel in gebruikte overslagmachines. Deze machines worden gebruikt in de Recycling, Schroot en Havenmarkt. AKS koopt deze machines op vanuit heel Europa, reviseert deze machines en verkoopt of verhuurt ze wereldwijd. De jarenlange kennis en ervaring van AKS wereldwijd, staat garant voor een eerlijke machine tegen een eerlijke prijs.  

Over ons

AKS Full Service

De aanpak van AKS onderscheidt zich door een gedegen aanpak van het inkoop en reparatieproces. AKS geeft werkelijk een meerwaarde aan de machines die men in- en verkoopt. Om dit de realiseren wordt iedere machine eerst uitvoerig geïnspecteerd, voordat er daadwerkelijk tot koop wordt overgegaan. Op deze manier komt men niet voor verrassingen te staan en weet men wat men kan verwachten indien machines naar de werkplaats in Amersfoort komen.

Aan de hand van de uitgevoerde inspectie wordt de machine gereviseerd. Dat wat niet goed is wordt gerepareerd of vervangen en de machine krijgt een onderhoudsbeurt. Tevens wordt de machine opnieuw of eventueel in klantkleuren gespoten, zodat deze ook optisch weer in goede staat is en klaar voor een tweede leven.

Naast de revisie van overslagmachines staat de jarenlange kennis en ervaring met overslagmachines ook borg voor een gedegen advies over het toepassen van overslagmachines en bijbehorende grijpers of andere attachments. Zowel in de recycling, de schroot of de havenmarkt, AKS heeft alle kennis in huis om u de juiste machine te adviseren. Merkonafhankelijk en met het oog gericht op uw belang.

Maak kennis met ons team en onze producten. Bel of mail ons indien u een machine wilt kopen of verkopen. 

Ontmoet het AKS team